28 Nisan 2020 Salı

Ademden Önce - Jack LONDON

Ademden Önce - Jack London

Ademden Önce - Jack London kitabı, size Primatmışsınız hissi verecek bir kitap. Usta yazar Jack London  bir Primat postu giyerek çıkıyor karşımıza. Kelimelerin ustaca dizilişi ve konunun hayli ilginç ve bir o kadar iç ısıtıcı olması, kitaba daha çok yaklaştırıyor okuyucuyu.

                                                     Ademden Önce Eserinin Konusu Konusu

Usta yazar Jack London kaleminden dökülen Ademden Önce eserinin konusu, tarih öncesi çağlarda yaşayan primatlar arası yaşam mücadelesini anlatmaktadır. Darwinci bir bakışla kaleme alınan roman, bir genç insanın rüyasını ve bir anlamda bilinçaltının yansımasını işler. Rüyasında 'Büyük Diş' olduğunu görür ve başından geçen bir çok deneyimi aktarır. Bir de insanımsı başka primatlar da vardır. Hatta bir tanesi 'Büyük Diş' in eşi olur. Yani primatlar arası aşk ta var eserde. 
Soluk soluğa okunacak bir çalışma. Kimi zaman ağaçtan ağaca zıplayacak, kimi zaman büyük yırtıcılara yem olmamak için yüksekler var gücüyle tırmanacak ve kimi zaman da bir dere kenarında dinlenirken eşlik edeceksiniz. 



Eseri PDF olarak indirmek için lütfen aşağıdaki butona tıklayınız.
 Âdem'den Önce



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dijital Pazarlama Uzmanlığı

  Dijital Pazarlama Uzmanlığı Nedir? Dijital pazarlama uzmanlığı nedir? sorusu son zamanlarda sıkça karşılaştığımız sorular arasında. Doğru...